SINOSZ tagság

 

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége, valamint cégünk, a Pannon Halláscentrumok hosszú ideje partneri viszonyban áll egymással. A hallássérült embereket tömörítő, azok érdekeit közhasznú társadalmi szervezetként képviselő SINOSZ és cégünk céljai megegyeznek. Mindkét fél különböző módon, de hasonló motiváció által hajtva támogatja a siket és nagyothalló embereket a társadalmi beilleszkedésben illetve az egyéni érvényesülésben. A Szövetség és az általunk képviselt vállalkozás is országos hatáskörrel végzi tevékenységét. A tagok számára kiemelt fontossággal bíró –lakóhelyhez közeli, magas színvonalú audiológiai és akusztikai háttér– biztosításában a Pannon Halláscentrumok hálózata meghatározó és állandó szerepet vállalt. A Cég nagyszámú ügyfélköre is szívesen fogadja a SINOSZ által biztosított lehetőségeket és előnyöket, hiszen a hallásproblémákkal élők még manapság is sok tekintetben kényszerülnek korlátozottan élni mindennapjaikat.

A Szövetség segítséget nyújt tagjai részére az információk akadálymentes eléréséhez, a munkavégzéshez, támogatja az önálló életviteli törekvéseket, kedvezményes utazási és üdülési lehetőségeket biztosít, kulturális, sport, szabadidős tevékenységeket és szakmai találkozókat szervez, szolgáltatásokat –jelnyelvi tolmácsszolgálat, jogsegélyszolgálat, pszichológiai tanácsadás– kínál.

A Pannon Halláscentrumok e tevékenységekhez és a mindennapi élethez elengedhetetlen, biztos kommunikációhoz segíti hozzá azokat a tagokat, akik hallásuk rehabilitációja kapcsán tőlünk kérnek segítséget.

Szakembereink végzik el a SINOSZ-tagság igényléséhez és a felülvizsgálatokhoz szükséges orvosi és diagnosztikai vizsgálatokat.

A SINOSZ igazolvánnyal rendelkezők számára szaküzleteinkben állandó és egyéb időszakos kedvezményeket biztosítunk, melyről kérjük, tájékozódjon kollégáinknál.