Pannon Gondozási Program

A hallókészülékek kihordási idejük alatt sok törődést és odafigyelést kívánnak. A Pannon Gondozási Program azért jött létre, hogy megkönnyítsük ügyfeleink számára a tartozékok, kiegészítők beszerzését és a szerviz illetve azok költségeinek csökkentésében segítséget nyújtsunk.

Komfort Program

Azon Ügyfeleink, akik legalább egyszer vásároltak az általunk forgalmazott hallókészülékek illetve kiegészítő termékek közül, ingyenesen igényelhetnek Pannon Komfort kártyát. A Komfort Program keretében a személyre szóló kártya 3 évig garantál tulajdonosának számos jelentős kedvezményt, mely kiterjed az illesztékekre, halláskontrollra, valamint kiegészítő termékekre. A számlázó program automatikusan generálja az igénybe vehető kedvezményeket.

Komfort Kartya

Egyéb kedvezményekkel nem összevonható. A kedvezmények mértékéről és további információért kérjük forduljon szakellátóinkhoz vagy hívja ingyenes ügyfélszolgálati telefonszámunkat: 06 80 20 44 89

 

Prémium Program

Azon Ügyfeleink, akik több éve rendszeres vásárlóink közé tartoznak és teljesítik a kártya igénybevételéhez szükséges feltételeket vagy megvásárolják azt, Pannon Prémium Klubtagokká válhatnak. A Prémium Klubtagság keretében a személyre szóló kártya 6 évig garantál tulajdonosának számos kimagasló, a Komfort Programnál nagyobb mértékű kedvezményt, mely kiterjed az illesztékekre, halláskontrollra, kiegészítő termékekre, illetve karbantartásra is.

Premium Kartya

A kedvezmények mértékéről és további információért kérjük forduljon szakellátóinkhoz vagy hívja ingyenes ügyfélszolgálati telefonszámunkat: 06 80 20 44 89