Aktuális hallókészülék ajánlataink

 

Értse újra a beszédet - anélkül, hogy bárki észrevenné!

Társaságban vagy TV-nézés közben ma már minden 6. felnőtt tapasztal nehézséget, hogy pontosan megértse a beszédet. Ennek ellenére 3 érintettből 2 azért nem használ hallássegítőt, mert nem szeretné, ha hallókészüléke mások számára látható lenne.

A felhasználók speciális igényeit szem előtt tartva svájci kutatók egy újabb, világújdonságnak számító hallókészüléket fejlesztettek ki, a Virto V-t, mely ötvözi a legújabb technológiát a kiemelkedően kényelmes és diszkrét dizájnnal. A tervezés egyedileg, személyre szabottan történik, rétegről rétegre felépítve a hallókészülék házát, hogy az tökéletesen illeszkedjen minden hallójárathoz, így a lehető legkényelmesebbé válik a viselés. A minden eddiginél kisebb, egyedi gyártású miniatűr hallásrendszer rendelkezik azzal a chip technológiával, amely képes valamennyi irányból érkező hangot felismerni és kiválasztani azt, ahonnan a beszélő hangja érkezik, miközben a környezeti zajokat elnyomja. Ezáltal érzékelhetően javul a beszédértés, még kihívást jelentő hallásszituációkban is. A Virto V szinte láthatatlan, így még azok is szabadon és magabiztosan beszélgethetnek bármilyen helyzetben, akik vonakodnak attól, hogy a hallókészülék viselés közben mások számára is szembetűnő legyen.

PRÓBÁLJA KI ELSŐK KÖZÖTT A PANNON HALLÁSCENTRUMOKBAN A MINIATŰR VIRTO V90 HALLÓKÉSZÜLÉKET!

Jól hall, a beszédet azonban nehezen érti? Egy speciális chip segíthet.

Számos embernek okoz nehézséget a beszéd megértése, noha a hallását még jónak értékeli. Egy speciális hangchip segítségével a beszédértés képessége javítható. Ennek a technológiának a kipróbálásához jelentkezőket várunk!

A hallásveszteségben szenvedők nem hallják vagy gyakran felcserélik az olyan mássalhangzókat, mint az s, f, t, k, h és g. Különösen háttérzajban vagy zenei aláfestésű TV műsorok esetén korlátozott a beszédértés. A magas hangok elvesztése a beszédet homályossá és érthetetlenné teszi.
Svájci kutatók egy új, ún. hangchipet fejlesztettek ki, amely újra érzékelhetővé teszi a beszédet, különösen a magas frekvencia tartományban. A chip felismeri, hogy milyen környezetben tartózkodik a beszélgető partner és csak az ő hangját erősíti fel, a környezet zaját elnyomja, illetve automatikusan a legoptimálisabb, hallásnak megfelelő beállításokat alkalmazza. A több szinkron mikrofonnak köszönhetően, ez a technológia képes valamennyi irányból érkező hangot felismerni és a másodperc töredéke alatt kiválasztani azt az irányt, ahonnan a beszélő hangja érkezik. A svájci kutatók szerint ez nagymértékben segíti a beszédértést, különösen társaságban.

PRÓBÁLJA KI INGYENESEN, OTTHONÁBAN, VÁSÁRLÁSI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL!