Aktuális ajánlataink kiegészítőkre

 

  • Kommunikáljon mobiltelefonon kompromisszumok nélkül! 

A hallókészülék viselők számára megpróbáltatást jelenthet a mobiltelefon-használat, melyre a Phonak EasyCall mobiltelefonra csatlakoztatható eszköze nyújt megoldást - láthatatlanul kapcsolódik hallókészülékéhez és közvetíti a beszélgetést mindkét fülébe a maximális beszédértés és páratlan hangminőség érdekében.

A Phonak EasyCall egy egyedi vezeték nélküli kiegészítő, amely bármely Bluetooth-szal rendelkező mobilt képes összekapcsolni a Phonak vezeték nélküli technológiával bíró készülékeivel. A telefon felvétele után az eszköz automatikusan továbbítja a hívást a hallókészülékre, ami egyedülálló hangminőséget és maximális érthetőséget biztosít. A telefonnal történő összekapcsolódásra csak egyszer van szükség, a csatlakoztatás után az EasyCall automatikusan megkezdi a kapcsolódást.

 

  • ÚJDONSÁG! Magyarországon elsőként a Pannon Halláscentrumoknál kapható a Geemarc „Watch’n’Shake 10” rezgő karóra!

    A testen érzékelt rezgés biztosítja, hogy ne mulasszuk el a jelzést. Az ébresztés négy különböző módon beállítható,a számlapot LED lámpa világítja meg. Az időt digitálisan és óramutatókkal is mutatja. Vízálló, napelemmel működik. 

    watch