Rólunk mondták

A betegekkel való bánásmód osztályon felüli. Kiváló szakemberekkel dolgozik az intézmény. Több éve ide járok és mindig ugyanaz a kedvesség, figyelmesség, szakértelem fogad. Ez ritkaság manapság. Munkájukhoz további sok sikert és egészséget kívánok!” (G.Elemérné)

Köszönjük az empátiás hozzáállást, annál is inkább, mert az én fogyatékos gyermekemnek 10 évvel ezelőtt a füléhez sem lehetett hozzáérni, nem belerakni valamit. Mióta ide beléptünk úgy járunk ide, mintha örökké ismerősök közé jönnénk. Doktornő természetesen a legkíméletesebben végezte a vizsgálatot. Zsuzsiról és Ágiról annyit, hogy úgy éreztem talán még a gyógypedagógiai asszisztensi végzettséggel is rendelkeznek.” (D.Éva)

Nagyon rossz hallásom miatt kerestem fel jelen centrumot. Az első vizsgálat során egyértelművé vált, hogy jó helyen járok. Régóta járok vissza, s minden esetben maximális pozitív véleményt alkottam az udvarias,, segítőkész fogadtatásról, kezelésekről. Az itteni személyzet hozzáállása, munkája, magatartása példa értékű lehet más egészségügyi intézmények számára. Végezzék munkájukat a továbbiakban is olyan odaadással, hozzáértéssel mint azt eddig tették., melyhez sok sikert kívánok.” (F. Árpád)

20 éve van kapcsolatom a Halláscentrummal. Már a Megyei Lapokban is közreadtam egy cikket, amelyben akkor is és most is megerősítem, hogy az Önök centruma az Egészségügy OÁZISA! A kedvesség és segítőkészség, emberség magasfokú! Köszönet érte” (R. János)

Ha az ember bemegy egy üzletbe vagy egy szolgáltatóhoz, igen ritkán találkozik ilyen meleg, szívélyes kiszolgálással, mint Önöknél. Igen sokan tanulhatnának Önöktől viselkedési és tanácsadási kultúrát. Nagy tisztelettel megköszönöm a kedves, önzetlen és emberi hozzáállást, melyet minden alkalommal tapasztalok. Egy egyszerű nyugdíjas” (H. László)

Az édesanyámmal érkeztem vizsgálatra. Az édesanyám nagyon rosszul hall és nagyon sok rossz élménye volt már ezzel kapcsolatban, ezalatt az emberek türelmetlenségét értem. Ebben a mai rohanó világban egy ilyen helyen mérhetetlen kedvességet és türelmet tapasztaltam. Nagyon köszönjük, hálásak vagyunk és amerre megyünk visszük a hírét. A precizitás és a hozzáértés irigylésre méltó. Ha mindenhol így bánnának az emberekkel ebben az országban , semmi gond nem lenne! Valóban ez az a hely, ahol megértéssel,türelemmel és szeretettel bánnak az idős és nehezen kezelhető emberrel is. Tisztelettel megköszönöm mindezeket a 89 éves anyám nevében és a magam nevében is.” (N. Gy.)