Felelősségi nyilatkozat

A honlapon feltüntetett valamennyi szöveg, kép, hang és egyéb információ a Pannon Halláscentrumok (De-Max Kft. 1073 Budapest, Akácfa u. 54.) szerzői jogvédelme alatt áll. Az itt használt tartalmak szerző előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül sem részben, sem teljes terjedelmében nem felhasználhatóak. A Pannon Halláscentrumok logó a De-Max Kft. tulajdona.

A Pannon Halláscentrumok fenntartja a jogot a honlapján közölt tartalmak bármely időpontban történő frissítésére, változtatására előzetes tájékoztatás nélkül. A megváltozott tartalmak által okozott esetleges következményekért semmilyen felelősséget nem vállal.

A honlapon közölt tartalmak tájékoztatásul szolgálnak, nem helyettesítik a szakorvosi véleményt illetve nem tekinthetők orvosi diagnózisnak.

A szerzők nem vállalnak felelősséget a honlapon használt szoftverek, hangok, szövegek, grafikák és linkek hitelességéért, pontosságáért, teljességéért vagy időszerűségéért. Az itt közölt információkat Ön saját felelősségére használja, a szerző nem vonható felelősségre az azok által Önnek vagy másnak, közvetlenül vagy közvetett módon okozott esetleges károkért.

A jelen felelősségi nyilatkozatban foglaltakat az oldal további használatával tudomásul veszi és elfogadja.